Deel deze pagina

Concorde Group - Quickscan en advies

Concorde Group heeft de kennis van Fenêtre gebruikt bij het maken van een Quickscan en het opstellen van een Request For Proposal (i.e. uitgebreide offerteaanvraag).

Fenêtre heeft geholpen bij het controleren en aanvullen van de lijst van wensen, eisen en opties op het gebied van ICT en PSA (Professional Services Automation) software. Ook hebben we de samen met Concorde de proces- en workflowbeschrijving opgesteld. Hierbij is rekening gehouden met de mogelijkheden van organisatie en van PSA software.

Daarna is er een shortlist opgesteld van een aantal leveranciers op basis van de wensenlijst en de procesbeschrijving. Ook is er geassisteerd bij het opstellen van de Request voor Proposal met begeleidende brief voor een volledige geïntegreerd systeem voor boekhouding, relatiebeheer en salesmanagement, projectmanagement, facturatie en management rapportage.

Tot slot is de netwerk- en systeemhardware audit uitgevoerd waarbij de huidige hardware componenten zijn geanalyseerd. Er is aangegeven welke componenten kunnen worden hergebruikt en wat er globaal nieuw moet worden aangeschaft, rekening houden met de geschatte omvang van het PSA pakket.

Samenvattend

  • Quickscan
  • Shortlist van leveranciers opstellen
  • Request voor Proposal
  • Netwerk- en systeemhardware audit

 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top