Deel deze pagina

Concorde Group - Raad van Rechtsbijstand

Voor een klant van Concorde Group, de Raad voor Rechtsbijstand, heeft Fenêtre een aantal aanpassingen gedaan in het extranet en de backoffice. Het aanvraagformulier voor vertalingen is geoptimaliseerd om zo de doorlooptijd te verkorten en betere rapportage achteraf mogelijk te maken.
 
De Raad voor Rechtsbijstand is een zelfstandig bestuursorgaan dat gesubsidieerde rechtsbijstand in Nederland regelt. Hierbij zijn advocaten aangesloten, die soms rechtsdocumenten vertaald willen hebben, vandaar de samenwerking met Concorde Group. Concorde Group is een vertaalbureau dat kiest voor een generieke aanpak: alle talen en alle vakgebieden.

Fenêtre heeft het aanvraagformulier van de vertaalservice geoptimaliseerd, met toevoegingen als rechtsgebied en gewenste leverdatum. Hierdoor kan achteraf een betere rapportage gemaakt worden, om de dienstverlening in de toekomst nog meer te verbeteren.

Deze aanpassingen bieden mogelijkheden voor de toekomst. Op dit moment is Fenêtre de doorlooptijd van het proces aan het inkorten, door prijsafspraken beter vast te leggen en vertalers direct automatisch te koppelen aan nieuwe vertaalopdrachten.

Samenvattend

  • Overzicht van aantal stukken, rechtsgebied en gewenste levertijd
  • Betere rapportage
  • Verbetering dienstverlening

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top