Deel deze pagina
Snel aanpasbare formulieren zonder ICT-kennis

responsive en geschikt voor alle apparaten

Klantvraag

GGD Haaglanden organiseert maandelijks refereerbijeenkomsten voor interne en externe zorgprofessionals. Tijdens deze bijeenkomsten worden de actualiteiten & ontwikkelingen, nieuwe werkwijzen, vakinhoudelijke ontwikkelingen en samenwerking met ketenpartners binnen de Publieke Gezondheidszorg, besproken. Voor de inschrijvingen en de evaluaties maakte GGD Haaglanden gebruik van online formulieren die enkel door de ICT afdeling aangepast konden worden. Aangezien de formulieren regelmatig aangepast werden nam dit veel tijd in beslag waardoor men aan Fenêtre heeft gevraagd naar de mogelijkheden van een digitaal webformulier die men zelfstandig kon aanpassen.

GGD Haaglanden

OPLOSSING

Door middel van handige formulieren heeft Fenêtre een laagdrempelig webformulier omgeving ingericht in de huisstijl van GGD Haaglanden. De formulieren kunnen eenvoudig via drag and drop gegenereerd en aangepast worden en zijn te gebruiken op zowel PC, tablet en telefoon. Met de eenvoudige exportmodule kunnen de resultaten eenvoudig geëxporteerd worden in het gewenste formaat.

Resultaat

  • Responsive webformulier
  • Eenvoudig zelfstandig formulieren genereren en aanpassen
  • Eigen huisstijl
  • Exporteren van data
"Zeer tevreden over het flexibele formulieren systeem, ieder gewenst formulier zonder ICT kennis zelf samenstellen en live zetten, dat werkt!"
GGD Haaglanden
Auke ten Brink
Coördinator Digitale Communicatie
Auke-ten-Brink.png

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top