Deel deze pagina
Responsive website NIVRE

voor een optimaal gebruiksgemak en een betere vindbaarheid

Klantvraag

Het NIVRE, Nederlands Instituut Van Register Experts beheert de registers van meer dan 2100 Schade-experts, Risicodeskundigen, Coördinatoren Fraudebeheersing en VRT-taxateurs. Het NIVRE verwacht van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Op de website van het NIVRE kunnen schade-experts terecht voor informatie, nieuws, agendapunten en zijn er overzichten van schade-experts. Aangezien de website onderdeel was van de webapplicatie en deze niet responsive was en geen beheersbaar CMS had, is gevraagd om deze responsive te maken en over te zetten naar Umbraco CMS.

tablet-web.png

Aanpak

Na een grondige analyse van de functionaliteiten en de structuur van pagina’s binnen de website, is er gekeken naar de mogelijkheden om deze responsive te maken voor smartphones, tablets en andere beeldschermformaten. Een belangrijk uitgangspunt was, dat de content op de mobiele apparaten simpel en snel vindbaar wordt. Er is voor de mobiele varianten ervoor gekozen om de belangrijkste content te tonen en om sommige content te verkleinen of te verbergen, hierdoor houd je het overzicht en vindt de gebruiker de informatie waar men voor komt. De website is verder geoptimaliseerd, zodat de laadtijden worden verminderd en de vindbaarheid op zoekmachines wordt vergroot.

 De content wordt beheerd vanuit Umbraco CMS. Een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem. 

Resultaat

"Een grote toegevoegde waarde door hun meedenken, oplossingsgerichtheid, creativiteit en de uitgebreide aanwezige kennis over mogelijkheden."
NIVRE
Astrid Oosthof
Operationeel manager
Astrid-Oosthof.png

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top