Deel deze pagina
Responsive website Lyvore

altijd online bereikbaar voor 28 zorglocaties

KlantVRAAG

Vanaf 2016 zijn de organisaties Zorgpalet Baarn-Soest en Birkhoven Zorggoed gefuseerd onder de naam Lyvore. Omdat de fusie op 1 januari juridisch doorgevoerd zou worden, wilde Lyvore vanaf 1 januari 2016 de nieuwe website live hebben. Naar aanleiding van de goede ervaring bij het voortraject is Fenêtre gevraagd om het ontwerp van de responsive website te ontwikkelen.

OPLOSSING

Het project is opgedeeld in verschillende fases waarbij de website is ontwikkeld met Sitefinity CMS. Door dit gebruiksvriendelijke CMS-systeem en onze project aanpak kon er snel geschakeld worden en was de website binnen 1 maand gerealiseerd. De eerste fase van de responsive website bestaat uit basis functionaliteiten zoals agenda, nieuws, content management en het opzetten van de gehele structuur van de website. In samenspraak met de communicatieadviseur van Lyvore is er een goede basis gelegd voor de nieuwe website. De website is met succes op 1 januari 2016 live gegaan en zal in de loop van het jaar doorontwikkeld worden met extra functionaliteiten.

"Betrouwbare en flexibele leverancier van onze nieuwe website. Op een professionele wijze werd de behoefte vertaald naar een mooi eindresultaat."
Lyvore
Annemieke C. Bosch- van Vulpen
Communicatie adviseur
Annemieke-Bosch--van-Vulpen.png

resultaat

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top