Deel deze pagina

TIAS - Responsive website op basis van Sitefinity CMS

 

Showcase - Tias.png

Fenêtre heeft de website voor TIAS School for Business and Society, de nummer 1 business school volgens de Financial Times, opnieuw ontwikkeld en geïmplementeerd.

Er is goed nagedacht over hoe een gebruiker informatie tot zich kan nemen en kan navigeren door de website. Ook is het principe Mobile-First gehanteerd. Menustructuren zijn geoptimaliseerd, vakmodules zijn eenvoudig te kiezen, er zijn veel cross-links en er is een responsive design gemaakt voor desktop, tablet en phone.

Het traject is naar volle tevredenheid van de klant gerealiseerd waarbij ook de geplande tijd is gehaald en het afgesproken budget niet is overschreden.

Het project is gebouwd op basis van het Progress Sitefinity CMS. Dit content management systeem is zeer flexibel, modern, uitgebreid en gebruiksvriendelijk.
 
Het CMS is uitgebreid met specifieke wensen van TIAS zoals Twitter Cards, Facebook Open Graph en koppelingen met het administratiesysteem voor personeel en vakken. Daarnaast zijn diverse formulieren gerealiseerd met ons Diamant formulieren systeem. Tenslotte is er vanaf de start  rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), meertaligheid en de laadsnelheid van de website, waardoor er vanaf dag één een kwalitatief hoge website staat.

Samenvattend

  • Responsive, mobile first, design
  • Meertalige website
  • Facebook Open Graph en Twitter Cards
  • Koppelingen met administratieve schoolsystemen
  • SEO geoptimaliseerd inclusief Google Tag manager
  • Makkelijk onderhoudbaar met veel functionaliteiten door het gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS
  • Diamant formulierensysteem voor flexibele online formulieren
  • Gebouwd op basis van Telerik Sitefinity CMS, Diamant, ASP.NET, C# en jQuery technologie


Links
www.tias.edu
 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top