Deel deze pagina

Examen voor Jou - Responsive website voor leerpagina's eindexamenkandidaten

Economievoorjou-Responsive-showcase-presentation.png

Met Examen voor Jou kunnen eindexamenkandidaten voor een zeer scherpe prijs door middel van innovatief video-onderwijs hun kennis bijspijkeren.

Vraag

Vanuit Examen voor Jou kunnen de studenten naar leerpagina's, van de verschillende websites voor de afzonderlijke vakken vallen, zoals economievoorjou.nl, wiskundevoorjou.nl, aardrijkskundevoorjou.nl.
 

Oplossing

Fenêtre heeft de responsive leerpagina's voor Examen voor Jou ontwikkeld. De websites zijnspeciaal voor leerlingen in 6 vwo en 5 havo om hen te helpen met hun voorbereiding op hun examens door middel van innovatief online onderwijs. De eindexamenkandidaat kan vanuit navigeren naar de website(s) van de vakken waarover hij/zij meer uitleg en training wil hebben.

De leerpagina's voor Examen voor Jou maken gebruik van het Umbraco CMS, een gebruiksvriendelijk en open source CMS. De opdrachtgever kan zelf in blokken op de homepage content plaatsen in de vorm van tekst en video’s.
Examen voor Jou is tevreden met het eindresultaat: een overkoepelende site die als portal gepromoot kan worden en waarmee de doelgroep gemakkelijk kan worden benaderd. Alle examentraining websites zijn beschikbaar op alle beeldschermen en zijn door middel van een handige videoplayer erg gebruiksvriendelijk. 
 

Samengevat

  • Responsive, dat wil zeggen geschikt voor desktop, mobiel en tablet
  • Op basis van het Open Source Umbraco CMS
  • Hoge kwaliteit (W3C compliant)

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top