Deel deze pagina

ROC Mondriaan - Online Aanmeldapplicatie

Voor het ROC Mondriaan heeft Fenêtre een nieuwe online aanmeldapplicatie ontworpen. De applicatie zorgt ervoor dat nieuwe deelnemers zich snel, eenvoudig en zo correct mogelijk kunnen inschrijven. Opzoeklijsten worden door middel van AJAX aangeroepen. Scholen en opleidingen kunnen de lijsten nu gemakkelijk opvragen.

ROC Mondriaan aanmeld applicatie afbeeldingEen groot voordeel is dat er gebruik kan worden gemaakt van reeds beschikbare informatie. U kunt hierbij denken aan informatie als vooropleidingsgegevens en eerder ingevoerde gegevens van de deelnemer.

Bovendien worden alle aanmeldingen door de online applicatie automatisch naar de studentenadministratie gestuurd (PeopleSoft). Dat de aanmelding zowel efficiënt als effectief kan worden afgehandeld, ligt in het feit dat Fenêtre ervoor heeft gezorgd dat het formulier een grote mate van correctheid afdwingt.

Fenêtre heeft de applicatie gerealiseerd in ASP.NET/C# 3.5 technologie. Verder hebben wij het Entity Framework van ASP.NET gebruikt om de PeopleSoft database uit te kunnen lezen.

Samenvattend

  • Verbeterde en vereenvoudigde aanmeldprocedure
  • Reeds beschikbare informatie kan direct worden opgevraagd
  • Automatische verzending van aanmelding naar de studentenadministratie
  • Gebouwd op basis van ASP.NET (3.5), C# en jQuery technologie
  • Gebaseerd op Silicon Agile Development tool, Oracle en PeopleSoft

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top