Deel deze pagina

Tias - Mobiele website

622_tiasnimbas-mobile-1-kl.pngVoor TiasNimbas heeft Fenêtre een mobiele versie van de website gemaakt. Er is vanuit gebruikersgemak gekozen om alleen de meest belangrijke informatie van de huidige corporate website weer te geven. Hierdoor is deze mobiele variant goed leesbaar en eenvoudig in gebruik op diverse mobiele telefoons zoals de iPhone, Android, BlackBerry en Windows Mobile.

Met de “Programme Finder” kun je gericht zoeken naar de verschillende programma’s die TiasNimbas Business School aanbiedt. Je kunt meer informatie opvragen over de verschillende programma’s. Met één klik op de knop “brochure via e-mail” kun je aangeven naar welk e-mail adres de PDF-brochure verstuurd moet worden. Via de knop “Contact” kun je de gegevens van de desbetreffende programmamanager inzien of direct in contact met hem of haar komen.

624_tiasnimbas-mobile-3-kl.pngOp deze mobiele website kun je overzichtelijk zoeken op de gehele mobiele website. Daarnaast kun je het actuele nieuws, de komende evenementen en de contactgegevens met één klik direct bekijken. Wanneer je meer events of nieuws wil bekijken, word je doorverwezen naar de corporate website.

Op iedere pagina kun je eenvoudig switchen naar de volledige versie van TiasNimbas Business School.

Ook worden de mobiele browsers automatisch gedetecteerd. Voor links die vanuit de zoekmachines met een mobiele browser worden benaderd, wordt er automatisch bekeken of er een mobiele variant voor de betreffende pagina is. Hierdoor ziet de gebruiker meteen de juiste versie.

TiasNimbas kan de inhoud van de mobiele website onderhouden met ons gebruiksvriendelijke DejaVu CMS.

623_tiasnimbas-mobile-2-kl.png

Samenvattend

  • Gebruiksvriendelijke navigatie
  • Snel zoeken in TiasNimbas programma’s met de “Programme Finder”
  • Met één klik naar nieuws, evenementen en contact
  • De content is makkelijk te onderhouden met ons gebruiksvriendelijke DejaVu CMS
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C# en jQuery technologie
  • Gebaseerd op Silicon Agile Development tool

 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top