Deel deze pagina

Bright - Uitgebreide Windows Phone-app voor Bright.nl

Fenêtre heeft de Windows Phone-app Bright app afbeeldingontwikkeld voor Bright.nl, een nieuwssite op het gebied van digitale technologie, design en style. De app heeft dezelfde vormgeving als de iPhone/iPad-versie.

Met de app is de gebruiker snel op de hoogte van het laatste nieuws van Bright.nl. Bij de Windows Phone-app zijn alle specifieke Windows Phone mogelijkheden gebruikt. Zo beschikt de app over: live tiles, pinned tiles, lock screen afbeelding en melding, notificaties bij nieuwe berichten en favorieten. De Windows Phone-app versie is daarnaast de eerste Bright app met ondersteuning voor de veelgebruikte leesdienst Pocket. Een ander voordeel is dat de gebruiker de berichten kan opslaan en offline kan teruglezen.
 
“De app reageert lekker vlot op je Windows Phone. Alle informatie is snel beschikbaar en de video’s worden schermvullend getoond. Ideaal als je een Windows Phone hebt met een groot scherm! De app is een prima manier om snel op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws van de Bright website”. 


afbeelding Bright appEen interview van Bright met onze technisch directeur Roger en ontwikkelaar Aidan kunt u hier zien.

Samenvattend

  • Strakke vormgeving, gelijk aan de iPhone versie
  • Sterke punten Windows Phone toegepast, zoals live tiles, pinned tiles, notificaties en lockscreen
  • Mogelijkheid berichten op te slaan en offline terug te lezen
  • Delen met Pocket
  • Informatie is snel beschikbaar
  • Video’s worden schermvullend getoond

 

Meer over onze mobiele oplossingen.
 
Denkt u er ook aan om een mobiele applicatie te laten ontwikkelen? Neem dan contact op met Eric Kruis per e-mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top