menu-button
Deel deze pagina

Concorde Group - Upgrade .NET 1.1 naar 4.5

Vraag

Concorde Group heeft naast haar publieke website ook een extranet voor zakelijke klanten. Vertaal- of tolkopdrachten kunnen direct worden aangevraagd en ingezien. Concorde wilde graag het extranet uitbreiden met nieuwe innovatieve toepassingen. Door de verouderde techniek was dit erg lastig.

Oplossing

Concorde_extranet_hoofdmenu

Om de nieuwe tools toe te kunnen passen heeft de onderliggende techniek een upgrade gekregen. De upgrade is uitgevoerd zonder dat er iets aan de functionaliteit verloren is gegaan. Nieuwe modules, zoals aan de linkerkant het originele document en rechts het vertaalde document tonen, zijn nu makkelijker en overzichtelijker te gebruiken. Door de upgrade kan er nu gebruik worden 

Concorde_projectenlijst

gemaakt van nieuwe toepassingen, zoals 

online vertalen met Silverlight technologie.

Ook kan er worden gewerkt met de meest recente ontwikkeltools, waardoor software bouwen sneller en goedkoper is voor de klant. Het project is snel en soepel verlopen en de klant is tevreden met het eindresultaat.

 

Samengevat

 • Upgrade van Microsoft .NET 1.1 naar 4.5 zonder verlies van functionaliteit
 • Nieuwe tools makkelijk toe te passen
 • Efficiënter ontwikkelproces


Bent u ook geïnteresseerd in een technische upgrade? Neem dan contact op met Eric Kruis per e-mail of bel direct 088 664 27 28.
 • note

  Offerte aanvragen

  Vraag snel en simpel een offerte aan.

 • note

  Bel mij terug

  Word teruggebeld wanneer het u uitkomt.

 • note

  Neem contact op

  088 664 27 28
  info@fenetre.nl

top