Deel deze pagina
Vernieuwde website voor EVG Start

met een fris eigentijds design klaar voor het ICT toptalent van de toekomst

Klantvraag

EVG Start is het meest persoonlijke traineeship van Nederland. EVG Start selecteert, begeleidt en ontwikkelt al meer dan 10 jaar toptalent tot de ICT-manager van morgen.

EVG Start en Fenêtre werken al een aantal jaren prettig samen. Eerder is voor EVG Start de website gemigreerd van Wordpress naar Umbraco en een koppeling met Google Spreadsheet gemaakt voor de registratie van sollicitanten en deelnemers aan de evenementen van EVG Start. Nu de website toe was aan een opfrisbeurt, was het logisch dat EVG Start Fenêtre daarvoor heeft benaderd.

EVG Start is zeer te spreken over de keuze van Umbraco CMS voor het beheer van de website. Het is veilig, gebruiksvriendelijk en flexibel. De keuze Umbraco CMS te blijven gebruiken voor de nieuwe website stond direct al vast. 

EVG Start

Oplossing

Het project is opgedeeld in verschillende stappen. De structuur en navigatie van de huidige website is bleek niet meer volledig te voldoen aan de wensen van EVG Start. Daarom is gestart is met het uitwerken van het interactie ontwerp.

Voor het grafisch ontwerp van de website is gekozen om volgens de atomic design methode te werken. Een design-systeem waarmee je consistent off- en online designs kunt vastleggen en hiermee een perfecte user experience krijgt.

Vanzelfsprekend is de bestaande koppeling tussen Umbraco CMS en Google Spreadsheets overgezet. Net als voorheen wordt bij een nieuwe sollicitatie en een aanmelding voor een evenement van EVG Start automatisch een nieuwe invoer aangemaakt in Google Spreadsheets met de ingevulde informatie van het online formulier. Handmatige verwerking van de ontvangen gegevens is niet nodig.

 

Resultaat

  • Prachtige, responsive website
  • Umbraco CMS maatwerk volledig naar wens van EVG Start
  • Geautomatiseerd proces voor sollicitaties
  • Geautomatiseerd proces voor evenementregistraties
  • Koppeling met Google Drive
  • Integratie met Google Tag Manager

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top