Deel deze pagina

DataByte - Volution website, vooruitstrevend in het onderwijs

Voor onze partner DataByte heeft Fenêtre de website Volution ontwikkeld. Databyte is een zeer grote ICT dienstverlener, zowel zakelijk als particulier, in Zuidwest-Nederland. DataByte heeft het concept Volution bedacht in samenwerking met Avans+. Volution helpt scholen gepersonaliseerd onderwijs te geven en is ontstaan uit de gedachte dat digitale leermiddelen de didactische visie moeten ondersteunen en niet andersom.

Een van die digitale leermiddelen is het Volution platform, om leerlingen en docenten optimaal te begeleiden. Het is een informatie- en communicatieplatform speciaal voor het onderwijs ontworpen. Via het platform krijgen leerlingen en docenten toegang tot digitale documenten, lesmateriaal en educatieve applicaties en er is een mogelijkheid om onderling met elkaar te communiceren.

Het platform is op maat gemaakt, hierbij kunnen er huidige componenten maar ook nieuwe componenten worden toegevoegd. Volution is ontwikkeld in het gebruiksvriendelijke Telerik Sitefinity CMS. Het platform werkt vanuit de cloud, zo zijn de docenten en leerlingen niet verplicht om op dezelfde plek te werken. Het is ook mogelijk dat ouders, directieleden en niet-onderwijzend personeel toegang hebben tot het platform.

Samenvattend

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • De content is gemakkelijk te onderhouden met het gebruiksvriendelijke Telerik Sitefinity CMS
  • Het platform is op maat gemaakt
  • Vanuit de cloud, dus overal te gebruiken

Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk platform? Neem dan contact met ons op per mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top