Deel deze pagina

WorkVoices - Webpart voor WorkVoices

Fenêtre heeft voor WorkVoices een SharePoint  webpart ontwikkeld waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van de OAuth (Open Autorization) autorisatiemethode. Met de webpart werkt WorkVoices direct binnen SharePoint. Op basis van het framework dat Fenêtre heeft neergelegd zal Workvoices zijn SharePoint functionaliteit verder uitbouwen en optimaliseren.
 
OAuth Open AuthorizationDoor middel van de OAuth (Open Authorization) autorisatiemethode wordt er toegang verkregen tot de afgeschermde WorkVoices API. Het grote voordeel van deze autorisatiemethode is dat de gebruikers van WorkVoices gebruikersnaam en wachtwoord niet uit handen hoeven te geven aan een externe partij en na eenmaal aanmelden er nooit meer opnieuw hoeft te worden aangemeld.

WorkVoices - SharePoint
WorkVoices is aanbieder van een eigen ontwikkeld sociaal intranet. WorkVoices biedt eenvoudige en snelle communicatie binnen een organisatie. Daarnaast is het mogelijk collega’s te vinden, kennis te verzamelen en te verspreiden, vragen te stellen en documenten te delen. In slechts 3 minuten per dag weten collega’s van elkaar wat ze doen en zien ze wat de stand van zaken van projecten is. WorkVoices kan worden gebruikt via het web, PC en mobiele telefoon. WorkVoices vereenvoudigt het delen van kennis en samenwerking binnen uw organisatie.

WorkVoices - Intranet

Samenvattend

  • Gebruik van OAuth (Open Authorization)
  • Single Sign On: Access token wordt binnen het SharePoint-profiel van de gebruiker opgeslagen
  • SharePoint kan de WorkVoices API opvragen en uitlezen
  • Gebouwd op basis van SharePoint 2010, OAuth, webservices/API en van ASP.NET 3.5 technologie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top