Visit our English page
Deel deze pagina

De Takkenbosse - Website de Takkenbosse

De Takkenbosse - WebsiteOBS De Takkenbosse was toe aan een nieuwe website. In Fenêtre vonden zij de geschikte partner om hun doel en wensen tot uitvoering te laten komen. Naar aanleiding van de bestaande website zijn onder andere de navigatie vernieuwd en is er een agendakoppeling en Twitterfeed aan de site toegevoegd.

De website is gerealiseerd met Telerik Sitefinity CMS, een modern, uitgebreid en gebruikersvriendelijk CMS. Dit CMS hebben we al voor diverse organisaties geïmplementeerd. Het CMS is uitgebreid met specifieke wensen, denk hierbij aan het uitlezen van een Office 365 agenda die getoond wordt op de website. Ook is er een module foto- en video-album ontwikkeld die afgeschermd is met een persoonlijke login.

Ten slotte is er vanaf de start ontwikkeling rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie) en de laadsnelheid van de website.

Deze aanpassingen tezamen hebben geleid tot een professionele uitstraling en een hoger bereik van de Takkenbosse website.

Samenvattend

Ook een professionele, gebruiksvriendelijke website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of bel 088 664 27 28.

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

eric.kruis@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 19 84 09 57
Contactinformatie Fenêtre >
Eric
top