Deel deze pagina

UvT - Website Economie voor Jou

Economievoorjou-Responsive-showcase.png

De website EconomievoorJou.nl is geïnitieerd door een groep (bedrijfs)economen van Tilburg University en de Universiteit Maastricht die de handen ineen heeft geslagen om de belangstelling voor Economie en Management & Organisatie onder middelbare scholieren te vergroten.
De website is speciaal voor leerlingen in 6 vwo en 5 havo om hen te helpen met hun voorbereiding op de examens Economie en M&O door middel van innovatief online onderwijs.
 
De vwo- en havo-eindexamenleerlingen kunnen zichzelf op de website via hun social media account aanmelden. Via de payment provider Ogone kan de leerling het lidmaatschap eenvoudig betalen met iDeal.

Wij hebben Mediasite (Enterprise video platform) geïntegreerd in deze website waardoor de video’s direct op de website te bekijken zijn. De content is beschermd en kan niet oneigenlijk gebruikt worden.

We hebben deze website ontwikkeld met ons eigen Silicon Low Code platform. Daarnaast is de website gebouwd met de HTML5, ASP.NET, C# en jQuery technologie. De site is ook compatible voor tablets. De ontwikkeltijd van deze website bedroeg slechts 4 weken. 

Samenvattend

  • Website voor de vwo- en havo-examenleerlingen
  • Privé bijlesleraar online te bereiken
  • Geïntegreerd met Mediasite (Enterprise video platform)
  • Payment provider Ogone geïntegreerd 
  • Gebouwd op basis van HTML5, ASP.NET, C# en jQuery technologie
  • Ontwikkeld mede met Silicon Low Code platform

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top