Deel deze pagina

SOB - Website en extranet SOB

SOB - website Het SOB (Samenwerking Onderwijs en Bedrijven) is een stichting om de relatie tussen het onderwijs en bedrijfsleven te verbeteren. Om deze verbetering ook digitaal te kunnen ondersteunen heeft Fenêtre een nieuwe website én een webgebaseerd klantrelatiesysteem (CRM) geleverd.

De website heeft als doel scholen en bedrijven beter te informeren over de diensten van het SOB, de CRM applicatie ondersteunt het SOB bij hun dagelijkse werkzaamheden. Gegevens zoals bedrijven, stageplaatsen, opdrachten, scholen, aanvragen en studenten kunnen worden beheerd via een afgeschermde webapplicatie. Het matchingsproces van vraag en aanbod wordt ondersteund met duidelijke schermen. De matchings worden in een managementrapportage gepresenteerd waarmee de ondersteunende partijen zoals de Kamer van Koophandel, de Europese Gemeenschap en de Provincie Zuid-Holland worden geïnfomeerd.

De content is door het SOB zelf te onderhouden met ons gebruikersvriendelijke DejaVu CMS. Ook kunnen er eenvoudig, op maat gesneden, e-mailings worden verzorgd vanuit het CMS.

Samenvattend

  • Nieuwe website te onderhouden met ons DejaVu CMS
  • Webgebaseerd klantrelatiesysteem (CRM)
  • Matchen via het systeem
  • Gebaseerd op Silicon Agile Development tool
  • Gebouwd op basis van ASP.NET en C# technologie

 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top