Deel deze pagina

Website en intakeformulier met Sitefinity CMS

UPDATE:
Onlangs hebben we voor Adviespunt Klokkenluiders de upgrade succesvol uitgevoerd naar de laatste versie (6.0) van Telerik Sitefinity CMS. Daarnaast hebben we de vormgeving ook aangepast en is er een Sitefinity Widget ontwikkeld voor op de perspagina om de foto's eenvoudig te downloaden.

Fenêtre heeft voor Adviespunt Klokkenluiders hun website met de nieuwste versie 5.1 van het Telerik Sitefinity Content Management Systeem.

Het Adviespunt Klokkenluiders is een onafhankelijke instantie die (potentiële) klokkenluiders adviseert en ondersteunt bij de stappen die zij kunnen zetten. Adviespunt-klokkenluiders-websiteHet adviespunt is er voor verontruste mensen op de werkvloer die vermoedens hebben van misstanden op of rond het werk die het maatschappelijk belang raken. Het adviespunt doet geen onderzoek, maar klokkenluiders kunnen in alle vertrouwelijkheid bij hun aankloppen. Daarnaast geeft het adviespunt voorlichting over klokkenluiden en signaleert het ontwikkelingen ten behoeve van klokkenluidersbeleid.

Voor deze website hebben we zo veel mogelijk rekening gehouden met de drempelvrij-eis. Dit betekent dat complexe formulieren ook zonder opmaak en zonder JavaScript goed lees- en werkbaar blijven. De website houdt hierdoor rekening met ouderen en mensen met een functiebeperking op het internet.

We hebben de techniek en de content van de website SEO (search engine optimization) geoptimaliseerd zodat de website goed vindbaar is voor de verschillende zoekmachines.

Fenêtre is officieel partner van Telerik, de ontwikkelaar en leverancier van het Sitefinity Content management Systeem, het CMS waarmee de website is ontwikkeld.
Fenêtre heeft ruime ervaring met Sitefinity en de Microsoft .NET technologie waarop Sitefinity is gebaseerd.
Hierdoor zijn we experts in het toepassen en uitbreiden van Sitefinity voor websites, intranetten en extranetten en kunnen wij het CMS eenvoudig integreren met achterliggende systemen of bronnen op het internet.

Samenvattend

  • Makkelijk te onderhouden content met het gebruiksvriendelijke Telerik Sitefinity CMS versie 5.1
  • Drempelvrij
  • De techniek en de content van de website zijn SEO geoptimaliseerd
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C# en jQuery technologie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top