Deel deze pagina

Livewords - Website op basis van Sitefinity CMS

Concorde-Web.png

Voor Livewords (voorheen Concorde Group) hebben wij in nauwe samenwerking een nieuwe website ontwikkeld en geïmplementeerd op basis van het gebruiksvriendelijke Telerik Sitefinity CMS. Klanten van Livewords kunnen nu sneller en gemakkelijker teksten vertalen.

Livewords, het grootste vertaalbureau van Nederland, heeft goed nagedacht over hoe een gebruiker informatie tot zich neemt en kan navigeren door de website. Het Mobile-First principe is hierbij gehanteerd. In de vertaalwereld is deze nieuwe responsive website de eerste in haar soort in Nederland en de site is perfect te gebruiken op desktop, tablet en phone.

Op de website kan men een wizard invullen om de tekst direct te laten vertalen. De module telt meteen de woorden. Het uploaden van een bestand behoort ook tot de mogelijkheden. De bestanden kunnen worden aangeleverd via verschillende programma's zoals Word en PDF. De levertijd kan worden aangepast en via rekentabellen wordt direct de prijs berekend.  

Livewords website in IpadLivewords is zeer tevreden en het project is binnen budget gerealiseerd. Het Sitefinity CMS is uitgebreid met specifieke wensen, zoals Facebook Open Graph, Twitter Cards en Google Tag Manager. Vanaf het begin is rekening gehouden met SEO (zoekmachine optimalisatie), meertaligheid en de laadsnelheid van de website, waardoor er vanaf dag één een kwalitatief goede website staat.

Samenvattend

  • Responsive design
  • SEO geoptimaliseerd o.a. Google Tag Manager
  • Orders worden via webservices direct ingeschoten in het order en projecten systeem
  • Facebook Open Graph en Twitter Cards
  • De content is gemakkelijk te onderhouden met het gebruiksvriendelijke Sitefinity CMS
  • Gebouwd op basis van Telerik Sitefinity CMS, SOAP webservices, ASP.NET MVC, C# en jQuery technologie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top