Deel deze pagina
Op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht?

bij Fenêtre kun je tijdens een leuk project veel leren 

Fenêtre investeert graag in toekomstige professionals. We vinden het belangrijk om studenten goed te begeleiden in hun ontwikkeling binnen het vakgebied van software development. Dat je je opgedane theoretische kennis in de praktijk kunt toetsen. Dit betekent dat we regelmatig stageplekken en afstudeeropdrachten hebben. Daarbij krijg je goede begeleiding en is er ruimte om je ideeën uit te voeren.

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat en dat uit zich in alles. Vak-specialisme, kennis en kunde wordt gewaardeerd. Doordat we verschillende soorten projecten uitvoeren is het werk uitdagend en afwisselend. Ook als je part-time bij ons aan de slag gaat. Bij ieder project wordt weer opnieuw bekeken wat voor rol je kunt invullen.

Uitdagende opdrachten

Wil jij het maximale uit je stage of afstudeeropdracht halen? Bekijk dan onze actuele stages en afstudeeropdrachten. Heb je zelf een gaaf idee? Ook dan komen we graag met jou in contact. In overleg kunnen we je jouw eigen project vormgeven. Zo komen tenslotte de leukste opdrachten tot stand!

 "Tijdens mijn afstudeerstage in 2017 ben ik uitstekend begeleid. Deze beperkte zich niet alleen tot de inhoud, ik kreeg ook tips voor de verdediging van mijn scriptie. Ik heb geen moment geaarzeld om na mijn studie bij Fenêtre aan de slag te gaan. Werken met vriendelijke collega’s aan leuke, uitdagende projecten. Wie wil dat niet? Ik doe nu gewoon wat ik leuk vind en zie richting de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden."

Patrick | Junior Developer | Afgestudeerd in 2017

Studenten van de differentiatie Software Engineering van de opleiding HBO-ICT aan De Haagse Hogeschool interviewden Roger over de de skills die een (toekomstige) Software Engineer nodig heeft, wat je gaat doen in het werkveld en wat je als student kunt doen om zelf verder te ontwikkelen als Software Engineer.

Leren van ervaren developers

Je werkt aan de meest uitdagende projecten. Projecten met een complex karakter en allesbehalve standaard en saai. Daarom hebben wij de slimste developers in dienst en daar kun jij alles van leren. Ook bij het schrijven van je afstudeervoorstel en scriptie geven we je handige tips. Zodat je je studie kunt afronden met een top cijfer.

We dagen je uit de grenzen op te zoeken. We nemen je niet aan de hand mee, maar geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Loop je vast of wil je even met collega’s sparren? Dan kan je altijd bij ze langslopen. Dat is het fijne aan een open en laagdrempelige cultuur.

Leren van ervaren developers
Praag 2017

Maak deel uit van het team

Wanneer je stage loopt of afstudeert bij Fenêtre hoor je gewoon bij het team. We werken hard wanneer nodig, maar er is ook ruimte voor een dolletje op zijn tijd. Je luncht met ons, je bent welkom op onze maandelijkse kennissessies en aansluitend etentje met alle collega's. Elk jaar gaan we met het team een weekend weg naar een leuke stad. Ook dan ga je vanzelfsprekend mee. En niet onbelangrijk: je krijgt een marktconforme stagevergoeding.

Bevalt het van weerszijden goed? Dan praten we graag met je verder om na afloop bij ons in dienst te komen.

GEÏNTERESSEERD?

Mail mij je sollicitatie en CV. Eerst kennismaken?
roger.hendriks@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 53 77 36 77
Contactinformatie Fenêtre >
Roger
top