Deel deze pagina
Ontstaan uit een grote passie voor bedrijfskunde en internet

persoonlijk, verantwoordelijk, gedreven, passie voor het vak en resultaatgericht

Fenêtre BV is in 2004 opgericht door Roger Hendriks en Eric Kruis met de ambitie om klanten te voorzien van kwalitatief hoogstaande online oplossingen die werken. Door uit te gaan van meerwaarde voor de organisatie, de menselijke factor én de mogelijkheden van techniek zijn de oplossingen van Fenêtre altijd een succes.

IR. ROGER HENDRIKS

Roger heeft in 1992 zijn studie Informatica aan de TU Delft afgerond. Naast zijn expertise op het gebied van Software Engineering was hij al vroeg geïnteresseerd in het snijvlak van ICT en organisatie.

Na zijn studie is hij reserveofficier geweest bij de Koninklijke Marine waar hij heeft gewerkt aan het Metagegevens Informatiesysteem. Na de Marine is Roger in dienst getreden bij IBAS, waar hij in 7 jaar is doorgegroeid van ontwikkelaar tot manager van IBAS Media Consult, de internettak van de IBAS groep. Vervolgens is hij 3,5 jaar manager geweest bij internetbureau Netspanning / Viadesk. Vanuit deze ervaring heeft Roger met veel ambitie Fenêtre opgericht, waar hij tegenwoordig als partner werkzaam is.

Voeg mij toe op LinkedIn

Roger Hendriks

Eric Kruis

IR. ERIC KRUIS

Eric heeft in 1998 zijn studie Technische Bestuurskunde afstudeerrichting Systeemkunde aan de TU Delft afgerond. Al vanaf het begin van zijn studie heeft hij zijn passie voor internet en nieuwe media ontwikkeld. Om zijn horizon te verbreden heeft hij vervolgens als skileraar en reisleider voor reisorganisatie Snowtrex gewerkt.

Daaropvolgend heeft hij bij IBAS Media Consult vanaf 1999 alle fijne kneepjes van het ontwikkelproces van nieuwe mediaprojecten in diverse profit en non-profit omgevingen mogen toepassen. Dit omvatte verschillende disciplines waaronder grafisch ontwerp, functioneel ontwerp, ontwikkeling en organisatorische implementatie. Uiteindelijk is hij doorgegroeid tot nieuwe media consultant en projectmanager.

In 2002 verruilde hij zijn baan bij IBAS voor de functie salesmanager en projectleider nieuwe media bij Netspanning / Viadesk. Hier heeft hij diverse adviesprojecten naar wens uitgevoerd en ontwikkeltrajecten tot een succes gemaakt. Tegenwoordig is hij als partner werkzaam bij Fenêtre.

Voeg mij toe op LinkedIn

top