Deel deze pagina

Website

d66-leiden-websiteFenêtre heeft de website van D66 Leiden met succes geheel geüpdatet. D66 Leiden was op zoek naar een flexibel en eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem voor haar website en wilde ook een redesign. Met het CMS systeem van Fenêtre kunnen redactieleden hun eigen weblogs onderhouden. Verder kan alle gepubliceerde informatie binnen dossiers worden geordend. Op deze manier is het voor de bezoeker en gebruiker zeer eenvoudig om informatie terug te vinden.

Maar Fenêtre heeft het daar niet bij gelaten. De website van D66 Leiden bevat nu o.a. Google Maps, een online agenda, eenvoudige links naar diverse sociale media, nieuwsbrief en de mogelijkheid om onderling gerelateerde foto's en video's te delen. Fenêtre voorzag daarmee in de wens van D66 Leiden om de interactiviteit binnen de website te verbeteren. In de bewoordingen van fractievoorzitter Paul van Meenen:

"Fenêtre heeft de website van D66 Leiden ontworpen en gebouwd. Deze voldoet aan meer dan onze eisen en verwachtingen: prettig om te lezen, breed informatief in één oogopslag, maar ook met de goede verdieping. Een genot om naar te kijken en om te gebruiken, op alle niveaus. Deze website heeft zeer bijgedragen aan onze geweldige verkiezingsoverwinning in maart 2010 (van 2 naar 10 zetels). Door de voortdurende verbetering, de adequate, alerte en pro-actieve ondersteuning en het begrip voor ons product "politiek" voelt D66 zich zeer gesterkt. De website van Fenêtre geeft ons het ideale venster naar de Leidse burgers!"


De technische implementatie is gerealiseerd op basis van ons DejaVu CMS. Door de modulaire opbouw van het door Fenêtre ontwikkelde DejaVu CMS konden alle aanpassingen eenvoudig gerealiseerd worden zonder een complete herbouw van het CMS of herziening van de content.

Samenvattend

  • Aan de website zijn leuke interactieve mogelijkheden voor redactieleden toegevoegd
  • Integratie met Google maps
  • Integratie met Twitter
  • Tonen van en plaatsen op sociale media 
  • De content is makkelijk te onderhouden met ons gebruiksvriendelijke DejaVu CMS
  • Gebouwd op basis van ASP.NET, C# en jQuery technologie
  • Gebaseerd op Silicon Agile Development tool

 

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top