Complete corporate website met het volledige opleidingsaanbod in één oogopslag

Tijdens dit project is volgens de Agile projectaanpak gewerkt. Iedere sprint startte met het in kaart brengen van de wensen van Nyenrode. Vervolgens werd op basis van het interactie ontwerp, het grafisch ontwerp uitgewerkt en daarna gestart met de technische realisatie. Prioriteiten zijn met de MoSCoW methode bepaald, terwijl via user stories werd bewaakt dat iedereen in dezelfde richting aan het werk was.

Nyenrode

De nieuwe website maakt gebruik van Progress Sitefinity CMS. Met dit content management systeem kunnen de marketeers en programma managers van Nyenrode gemakkelijk zelf de inhoud van de opleiding beheren en evenementen zoals open dagen toevoegen.

Naast vormgeven van het interactie ontwerp en de technische realisatie was Fenêtre samen Plans&Pixels verantwoordelijk voor het grafisch concept en de uitwerking ervan. Met als belangrijk doel conversie te genereren. Het design maakt gebruik van veel, eigen beeld. Deze geeft de website de vertrouwde Nyenrode uitstraling en is bedoeld om studenten te inspireren en overtuigen een opleiding aan Nyenrode te volgen.

Een belangrijk element voor website van Nyenrode is de newsroom met ruim 1.250 artikelen. Vlak voor live heeft Fenêtre deze nieuwsartikelen geautomatiseerd overgehaald naar de nieuwe website zodat deze bewaard zijn gebleven en gewoon toegankelijk zijn voor iedereen

De website wordt gehost door Fenêtre, maar de gebruikersbeveiliging is direct gekoppeld aan ADFS van Nyenrode zodat CMS gebruikers via Single Sign On kunnen inloggen.

Resultaat

  • Moderne, overzichtelijke website met een mobile friendly ontwerp voor de enige particuliere universiteit van Nederland.
  • Eenvoudig te beheren content in Sitefinity CMS Online Marketing Edition.
  • Gestructureerde, omvangrijke webredactie met verschillende rollen en rechten.
  • Aanmeldingen voor opleidingen en evenementen direct in ClickDimensions marketing automation software.
  • Een goed gevuld nieuwsarchief en redirects van bijna 2.500 oude URLs naar de nieuwe pagina’s.

Een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

 

Bel ons

Stuur een e-mail

Nathanael)
;