Deel deze pagina
Modern, snel én veilig ledenportaal

altijd en overal de beschikking over actuele ledeninformatie

Klantvraag

D66 is een Nederlandse hervormingsgezinde sociaal-liberale politieke partij met, een groeiend aantal van, bijna 30.000 leden. De leden zijn veelal actief in meerdere lokale, regionale en landelijke teams. Communicatie met de leden én tussen de leden onderling over bijvoorbeeld verschillende activiteiten is van cruciaal belang voor de partij.

Eerder heeft Fenêtre voor D66 een modern en veilig ledenportaal ontwikkeld waarbij gegevens automatisch uit het Microsoft Dynamics CRM systeem opgehaald worden. Deze koppeling was gebaseerd op een door de vorige leverancier op maat ontwikkelde, inmiddels verouderde API die niet meer onderhouden wordt.

Met de overgang naar de meer recente versie van Microsoft Dynamics CRM heeft D66 aan Fenêtre gevraagd om deze koppeling te vervangen door de nieuwste officiële Microsoft Dynamics API.

Vanzelfsprekend zijn de bestaande mogelijkheden binnen de ledenportal nog steeds beschikbaar. Bij de implementatie van de nieuwe koppeling zijn direct nieuwe functionaliteiten, zoals granulatie op eigenschappen van een persoon, beschikbaar gemaakt voor D66.

Mijn D66

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top