Deel deze pagina

Tias - Online aanmeldformulieren

Tias nimbas app man form afbeeldingVoor Tias business school heeft Fenêtre een innovatieve webapplicatie ontwikkeld. Tias biedt toekomstige studenten hiermee de mogelijkheid om zich zonder veel rompslomp aan te melden voor een opleiding. Dit gebeurt op basis van online formulieren die door beheerders van de Tias website volledig zelf zijn samen te stellen.

Tias nimbas app man backend afbeeldingFenêtre heeft de webapplicatie zo ingericht dat een student zich op een overzichtelijke manier online kan aanmelden bij Tias, de applicatie vervangt hiermee de veelal tijdrovende papieren aanmeldmethode. Bovendien bevat de applicatie zeer geavanceerde functionaliteiten zoals het gebruik van condities, repeterende vragenblokken, validaties, een iDEAL betaaloplossing met de Rabobank en diverse exportmogelijkheden.

Tias nimbas app man login afbeeldingVia de website van Tias kan een aanmelder zich registreren en direct starten met het invullen van het aanmeldformulier. De status van de aanmelding wordt per pagina bijgehouden, waardoor de aanmelding op een later moment kan worden afgerond. Ten slotte is het mogelijk om bestanden te uploaden, een betaling via de Rabobank (Ogone) te doen of een referentieverzoek te verzenden. Al deze functies heeft Fenêtre volledig geïntegreerd in het formulier.

Samenvattend

  • Versnelde aanmeldmogelijkheid voor toekomstige studenten van Tias
  • Online formulieren verbeteren overzicht bij aanmelding
  • Door de geavanceerde functies binnen het formulier hoeft de aanmelder maar op één plek gegevens in te vullen
  • Directe connectie met Tias door vervanging van papieren aanmeldmethode
  • Gebouwd op basis van ASP.NET 3.5, Ajax technologie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top