Deel deze pagina
Een nieuwe naam en een nieuwe website

voor een kwetsbare doelgroep die via mobiel bereikt wordt

Klantvraag

Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden is de nieuwe naam voor het Regionaal soa-centrum Den Haag. Het centrum biedt aanvullende seksuele gezondheidszorg voor inwoners van de regio Haaglanden en richt zich op jongeren tot en met 24 jaar en kwetsbare groepen. De doelstellingen zijn het geven van voorlichting en behandeladviezen op maat. Als het nodig is, dan wordt doorverwezen naar een specialist of andere samenwerkingspartner. 

Het Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden heeft ons gevraagd een website te ontwikkelen die past binnen de nieuw te ontwikkelen huisstijl, waar informatie in meerdere talen beschikbaar is en waar het voor website bezoekers direct duidelijk is hoe ze contact kunnen opnemen. Bij de introductie van de nieuwe naam op 14 februari moest de nieuwe website ook meteen live zijn.

Oplossing

Het project is in verschillende fases gesplitst. Gestart is met de vertaling van de functionele eisen en wensen naar een klikbaar interactie ontwerp dat al rekening hield met de nieuwe huisstijl. Steeds is de balans gezocht tussen informatie verstrekken en op een laagdrempelig manier contact opnemen op het moment dat interactie nodig is. In de basis is uitgegaan van weergave van de website op mobiel, van daaruit zijn de weergaven op tablet en desktop uitgewerkt. 

Bij de livegang op 14 februari was de website beschikbaar in het Nederlands en Engels. Daarnaast is de website volledig voorbereid op het aanbieden van andere talen. Deze kunnen snel en gemakkelijk zelf worden toegevoegd door de content beheerder van Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden zelf.

Resultaat

  • Helder mobile first, responsive design
  • Door CMS Umbraco makkelijk zelf te onderhouden
  • Binnen één maand vanaf start een live website
  • Soepel verlopen samenwerking
  • Meer dan tevreden klant
  • Een prachtige, informatieve website

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top