Deel deze pagina
Flexibele responsive website voor Expatise

een solide basis om verder uit te bouwen

Klantvraag

Expatise Academy is een wereldwijd expertisecentrum op het gebied van internationale arbeidsmobiliteit. Expatise biedt internationale HR-afdelingen onder andere onderwijsprogramma's, helpdesk, toegang tot informatie-portals, netwerkbijeenkomsten en onderzoek.

Al weer 8 jaar geleden heeft Fenêtre voor Expatise haar vorige website en een eigen learning portal ontwikkeld. Inmiddels voldeed de website niet meer aan de huidige standaarden voor responsive weergave. Ook was het content beheer niet gemakkelijk. Kortom: de hoogste tijd de website te vervangen.

 Expatise heeft in eerste instantie Fenêtre gevraagd om een prototype te ontwikkelen om een presentatie richting een aantal mogelijke nieuwe partners te verzorgen.

Expatise Academy

Oplossing

Om snel te schakelen is het prototype ontwikkeld in statische HTML. Na positieve reacties van de nieuwe partners is deze in slechts anderhalve week tijd omgezet in een responsive website in Umbraco CMS. Om deze korte realisatietijd te kunnen halen is gekozen door gebruik te maken van een standaard template en deze te voorzien van de huisstijl van Expatise.

De wens van Expatise is maximale flexibiliteit bij het beheer van de website. Daarom is ook gekozen Umbraco Forms te gebruiken. Formulieren maken en eventueel aanpassen kan via een eenvoudige drag en drop interface. Zo is de website een volledige DIY oplossing.

Richting de toekomst heeft Expatise de ambitie de website verder uit te breiden richting een single sign-on ingang voor de verschillende portals en online learning omgevingen.

"Sinds 2006 onze IT partner die ons begrijpt, meedenkt en met de oplossing komt die bij ons past."
The Expatise Academy
Inge Nitsche
Directeur
ingenitsche.png

Resultaat

  • Responsive website met Umbraco CMS
  • Tevreden klant die volledige controle heeft
  • Heldere herkenbare call-to-action mogelijkheden
  • Toekomst vaste oplossing die kan meegroeien
  • Betere vindbaarheid door wijzigingen in design en structuur

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top