Deel deze pagina
De planning van vandaag op zaalschermen

zodat studenten direct zien ze of ze bij de goede ruimte zijn

Klantvraag

Al meer dan 10 jaar zorgt Fenêtre dat de bedrijf kritische processen op orde zijn voor TIAS, de Nederlandse businessschool die economie- en managementopleidingen aanbiedt vanuit Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Shanghai, Beijing en Taipei.

Zo is voor TIAS onder andere de Cursus Administratie Applicatie ontworpen en ontwikkeld. Deze administratie-applicatie wordt gebruikt om alle informatie rond cursisten, opleidingen en planningen te registreren.

Voor alle sessies en examens wordt in de planningsmodule van de cursusapplicatie vastgelegd op welke TIAS locaties deze plaatsvinden. Inplannen gaat semiautomatisch, zo kunnen snel modules worden ingepland.

Sinds dit jaar heeft TIAS op haar locaties de beschikking over digitale zaalschermen bij de verschillende ruimtes. TIAS heeft daarop Fenêtre gevraagd een oplossing te bedenken waarmee, zonder werkzaamheden, de geplande activiteiten op deze digitale schermen getoond kan worden.

Oplossing

De informatie die op de zaalschermen getoond kan worden is afkomstig uit de Microsoft Outlook agenda. De te tonen informatie was daarin echter niet beschikbaar. Alle activiteiten zijn al in de Cursus Administratie Applicatie gekoppeld aan de ruimtes. Om zonder extra handelingen deze informatie op de schermen te tonen, was een koppeling gewenst.

Na een korte inventarisatie van de verschillende mogelijkheden heeft Fenêtre in overleg met TIAS ervoor gekozen een uitbreiding te doen aan de Cursus Administratie Applicatie en via Microsoft Exchange deze koppeling te realiseren.

Iedere nacht worden de geplande activiteiten opgehaald uit de Cursus Administratie Applicatie. Deze wordt automatisch in de Microsoft Outlook agenda gezet, waardoor deze op de juiste digitale zaalschermen getoond kan worden.

"Fenêtre heeft met ons de eerste stappen gezet om het Internet of Things en onze traditionele applicaties te integreren."
TIAS School for Business and Society
Laurens Bakker
Informatie analist
TIAS - Laurens Bakker.png

Resultaat

  • Studenten zien in een oogopslag op welk tijdstip welke activiteit plaats vindt.
  • Professionele uitstraling door de actuele informatie op de schermen
  • Geen onnodig dubbel werk en kans op fouten
  • Eenvoudig en centraal beheer via de Cursus Administratie Applicatie

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top