Deel deze pagina
Vernieuwde website voor Lyvore

door heldere filteropties direct de ideale locatie gevonden

Klantvraag

Lyvore houdt bezig met het bieden van vormen van welzijn, aangepast wonen, zorg en behandeling aan ouderen met een zelfredzaamheidsvraagstuk. Lyvore ondersteund om zo waardevol mogelijk ouder te kunnen worden. Lyvore gunt ieder mens dat zij waardevol ouder mag worden.

Op 1 januari 2016 is Lyvore ontstaan door het samengaan van verschillende organisaties. Fenêtre heeft in nauwe samenwerking met Lyvore de eerste versie van de nieuwe website live ontwikkeld. Ruim een jaar later was Lyvore toe aan de tweede versie van de website waarin onder andere meer aandacht wordt gegeven aan de verschillende locaties. Gezien de prettige samenwerking in het twee eerdere projecten, heeft Lyvore Fenêtre gevraagd ook deze uitbreiding voor haar te realiseren.

Oplossing

Gekozen is om, vóór de ontwikkeling van de functionaliteiten, deze eerst duidelijk in kaart te brengen. In dat proces werd duidelijk dat naast de aandacht voor de locaties, de wens bestond om ook de mogelijkheden om door de site te navigeren en de beschikbare stijlelementen aan te pakken. Daarvoor was ook een herzien, opgefrist grafisch ontwerp nodig.

In de nieuwe opzet is meer ruimte voor de diverse locaties gecreëerd en worden deze op een uniforme wijze gepresenteerd. De websitebezoeker ziet in één oogopslag de beschikbare faciliteiten. Lyvore kan eenvoudig zelf foto’s van de locaties toevoegen. Deze worden per locatie in een fotocarrousel overzichtelijk gepresenteerd.

Daarnaast is een verbetering doorgevoerd in de navigatie. Doordat Lyvore nu bij haar volledige aanbod locaties kan koppelen, wordt het voor de websitebezoeker eenvoudig om op basis van hun specifieke vraag de best passende locaties te selecteren. Bij deze locaties zijn dan direct het relevante nieuws en activiteiten zichtbaar.

"Betrouwbare en flexibele leverancier van onze nieuwe website. Op een professionele wijze werd de behoefte vertaald naar een mooi eindresultaat."
Silverein
Annemieke C. Bosch- van Vulpen
Communicatie adviseur
Annemieke-Bosch--van-Vulpen.png

Resultaat

  • Overzichtelijke, actuele responsive website
  • Content in eigen handen via Sitefinity CMS
  • Handige filter-functionaliteit
  • Verdere doorontwikkeling van de Werken bij Lyvore sub-website

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top