;

Complete website met modern design voor een jonge doelgroep

Toen de website van het Summa collega aan vernieuwing toe was heeft het marketingbureau Udigital grafische en interactie ontwerpen gemaakt voor een nieuwe website. Aangezien Fenêtre de website beheerde was het een logisch besluit om ook voor het realiseren van de nieuwe website samen te werken.

Summa College

Wij hebben voor Summa College de nieuwe website gerealiseerd volgens onze Agile Scrum projectaanpak, de website is ontwikkeld in 4 sprints van ieder 3 weken. 

Deze website in gerealiseerd in het Sitefinity CMS vanwege de grote hoeveelheid vrijheden die dit CMS biedt. Door het gebruiksvriendelijke interface en de flexibiliteit van dit content management systeem is het eenvoudig de content te onderhouden.

Op de website wordt informatie getoond over de meer dan 250 opleidingen in het aanbod, het handmatig overnemen van deze gegevens zou veel handwerk en tijd hebben gekost. Om dit te voorkomen is er een export gemaakt van de gegevens op de website, via een widget is het mogelijk gemaakt de gegevens op de nieuwe website weer toe te voegen.

Resultaat

  • Modern overzichtelijk website design doorgevoerd
  • Content beheren in de meest recente versie van het Sitefinity CMS
  • Opleidingsgegevens van de oude site geëxporteerd en automatisch weer toegevoegd
  • Activiteiten worden ingeladen via een webservice koppeling

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)