Deel deze pagina
Passie voor techniek? Kom werken bij ons

uitdagende projecten, ontplooiing, met plezier werken en de modernste tools

WERKEN BIJ FENÊTRE 

Fenêtre is een flexibele en snelgroeiende onderneming en daarom altijd op zoek naar gemotiveerde collega's die samen met ons webapplicaties willen ontwikkelen. Sinds onze oprichting zijn we winstgevend waarmee we onze medewerkers en klanten een toekomstvaste en solide basis bieden. Wij werken met de laatste (open-source) technieken en hebben diverse soorten interessante projecten. De werkzaamheden zijn daardoor afwisselend en uitdagend!

 "Nooit een saai moment. Door de diversiteit van mijn werk, het contact met klanten en verschillende uitdagende projecten is elke dag weer anders. Sinds mijn afstudeerstage, werk ik hier met veel plezier." - Peter | software ontwikkelaar

STAGE OF BIJBAAN

Zoek je een uitdagende stage- of afstudeeropdracht in een creatieve omgeving of ben je student en wil je part-time bijverdienen en vakkennis opdoen op het gebied van software? Wij vinden het erg belangrijk dat je je opgedane theorie in de praktijk kunt uitoefenen. Bij ons krijg je goede begeleiding en is er ruimte om je ideeën uit te voeren.  

ONTPLOOIING

Wij staan voor professionaliteit, kwaliteit en resultaat en dat uit zich in alles. Bij ons wordt vak-specialisme, kennis en kunde zeer gewaardeerd. Doordat we verschillende soorten projecten uitvoeren is het werk uitdagend en afwisselend. Bij ieder project wordt weer opnieuw bekeken wat voor rol je kunt vervullen. Bij ons krijg je geen stempel opgeplakt; afhankelijk van je initiatief en kennis kun je veel bereiken en krijg je passende verantwoordelijkheden. Doordat wij een snel groeiende onderneming zijn kun je meegroeien in de richting die past bij jouw kwaliteiten.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Wij zijn gevestigd in een bijzondere werkomgeving: de Caballero Fabriek in Den Haag. Onze innovatieve en creatieve aanpak passen goed in deze prettige en inspirerende omgeving. 

MET PLEZIER NAAR JE WERK

Er heerst een informele werksfeer, waardoor je met plezier naar je werk gaat. Er is een efficiënte en flexibele bedrijfscultuur waar beslissingen snel worden genomen. Geen langdradige en overbodige procedures maar duidelijke afspraken. Alle medewerkers zijn ervaren op hun vakgebied en houden ervan mooie oplossingen te realiseren: de focus ligt op lekker werken met resultaat voor de klant. Daarnaast is er elke dag verse koffie, een lunch die jezelf maakt, een vrijmibo op vrijdag en eind van de maand een kennissessie met afsluitend een diner. 

MODERNSTE technologie

Ook de werkplek is op orde, we zorgen voor professionele hardware met bijbehorende software. Wij kopen geen rommel, wij bouwen onze eigen computers! Daarnaast beschik je over de modernste tools en software die jij nodig hebt. En natuurlijk gebruiken we onze supersnelle computers ook wel eens voor een avondje gamen :-). 

Jaarlijks een toffe citytrip!

Een biertje drinken en würst eten in Berlijn, pizza happen en de modestad ontdekken in Milaan, verdwalen in de kelders vol met Port in Porto of genieten in het "nice" Nice. Elk jaar gaan we met het team een weekend weg naar een leuke stad. Ga jij met ons mee? 

Kennismaken?

Ik hoor graag van je!
eric.kruis@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 19 84 09 57
Contactinformatie Fenêtre >
Eric
top