;

Werken bij Fenêtre

Fenêtre is een flexibel en snelgroeiend bedrijf en daarom altijd op zoek naar gemotiveerde collega's die samen met ons nieuwe webapplicaties ontwikkelen. Sinds onze oprichting zijn we winstgevend waarmee we onze medewerkers en klanten een toekomstvaste en solide basis bieden. Wij werken met de laatste (open-source) technieken en aan verschillende en interessante projecten voor een breed scala klanten in verschillende branches. Je werk is afwisselend en uitdagend!

Fenêtre teamlid
“Bij Fenêtre is werkelijk nooit een saai moment. Door de diversiteit van mijn werk, het contact met klanten en verschillende uitdagende projecten is elke dag weer anders. Sinds mijn afstudeerstage werk ik hier met veel plezier.”
- Fenêtre teamlid, Developer

Stage of bijbaan

Zoek je een uitdagende stage- of afstudeeropdracht in een creatieve omgeving of ben je student en wil je part-time bijverdienen en vakkennis opdoen op het gebied van software? Wij vinden het erg belangrijk dat je je opgedane theorie in de praktijk kunt uitoefenen. Bij ons krijg je goede begeleiding en is er ruimte om je ideeën uit te voeren.

Profiel foto man
“Tijdens mijn afstudeeropdracht in 2017 ben ik uitstekend begeleid. Deze beperkte zich niet alleen tot de inhoud, ik kreeg ook tips voor de verdediging van mijn scriptie. Ik heb geen moment geaarzeld om na mijn studie bij Fenêtre aan de slag te gaan. Werken met vriendelijke collega’s aan leuke, uitdagende projecten. Wie wil dat niet? Ik doe nu gewoon wat ik leuk vind en zie richting de toekomst voldoende doorgroeimogelijkheden."
- Junior Developer, Afgestudeerd in 2017

Wat we bieden

Kennissessies en goede ondersteuning
Uitstekend salaris
Een dagelijks verzorgde lunch
Een goed uitgeruste werkplek
Persoonlijk opleidingsbudget
Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel
Supersnelle laptop of PC
25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld
Maandelijks met je collega's uit eten
Diverse klanten en leuke collega's
Hybride werken en flexibele werktijden
Jaarlijks met iedereen een stedentrip

Er heerst een informele werksfeer, waardoor je met plezier naar je werk gaat.

De focus ligt op lekker werken met resultaat voor de klant.

Waar kom je te werken?

Je kunt werken in een van onze kantoren in Den Haag of Utrecht.
Afhankelijk van je eigen voorkeuren kan je kiezen op welke plek je gaat werken.

Den Haag

Fenêtre is al sinds de herontwikkeling van de Caballero Fabriek gevestigd op deze unieke locatie. Gestart boven de garage totdat de CabFab gereed was, zijn we langzaam steeds groter gegroeid en zitten we nu in 2 prachtige grote units aan de andere kant van de Caballero Fabriek.

Den Haag
Saturnusstraat 60 Unit 62
2516 AH Den Haag
Lees verder
Caballero Fabriek Unit 62
Utrecht

Fenêtre heeft sinds begin 2018 haar intrek genomen in het inspirerende HNK Utrecht West aan De Weg der Verenigde Naties. HNK Utrecht West is voor ons een echte ‘hub’ voor onze klanten en medewerkers in het midden van het land.

Utrecht
Weg Der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
Lees verder
HNK Utrecht West

Je kunt bij ons werken voor

Kennismaken? Ik hoor graag van je!

Bel of stuur een WhatsApp om direct te reageren op een vacature.

Eric)