;

Op zoek naar een leerzame zomerstage?

Zomerstage 2024: Software Ontwikkeling!

Bij Fenêtre investeren we graag in toekomstige professionals, daarom bieden we de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden bij ons zomerstage te lopen.  Onze stagiairs worden begeleid door experts uit het werkveld die je helpen bij je groei en ontwikkeling als softwareontwikkelaar van de toekomst. Samen succes behalen is onze prioriteit!

Uitdagende zomerstage

Als stagiair krijg jij de kans om deel te nemen aan boeiende projecten die impact hebben op echte zakelijke problemen. Je krijgt de mogelijkheid je tijdens de zomerstage te storten op deze intellectuele uitdagingen, waarbij je leert en je vaardigheden ontwikkelt terwijl je waarde toevoegt binnen een organisatie.

Fenêtre Kantoor Den haag route
“I enjoyed a very supportive atmosphere, with supervisors always willing to give us their time and answer all our questions. I had a great experience together with my student team for our software project here.”
- Internship team 2023, Student

Praktijk ervaring opdoen

Tijdens het summer traineeship leer je werken met de nieuwste programmeertalen, frameworks en tools die de basis vormen van moderne softwareontwikkeling. Ook doe je waardevolle ervaring op binnen de techindustrie en ontwikkel je essentiële soft skills, zoals teamwork en communicatie. Je ontmoet tijdens de zomerstage professionals en experts binnen het vakgebied en legt zo alvast waardevolle contacten voor de toekomst.

Fenêtre team zomerstage

Leeromgeving voor zelfontwikkeling

Onze cultuur van samenwerking en kennisdeling stelt je in staat om samen te werken met ervaren developers. Als stagiair maak je volledig deel uit van het team: je luncht met ons mee en sluit aan bij onze maandelijkse kennissessies en bedrijfsdiners. Elk jaar maken we met het team van Fenêtre een stedentrip binnen Europa, waarbij je vanzelfsprekend ook mee kunt. En niet onbelangrijk: je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Veel van onze voormalige stagiairs zijn nu belangrijke teamleden binnen ons bedrijf. Het zomerstage programma kan dus de opstap zijn naar een carrière bij Fenêtre.

Fenêtre team summer traineeship

Meld je aan voor de zomerstage!

We verwelkomen je graag als onderdeel van ons zomerstageprogramma in 2024! Vul direct het aanmeldformulier in. Wees er snel bij, want de plaatsen voor het zomerprogramma van 2024 zijn beperkt. We kijken ernaar uit om getalenteerde en gepassioneerde studenten die veel willen leren te verwelkomen voor een onvergetelijke en waardevolle ervaring in softwareontwikkeling!

Fenêtre team internship

Kennismaken? Ik hoor graag van je!

Bel of stuur een WhatsApp om direct te reageren op een vacature.

Eric Kruis)