;

Eric Kruis

Ir. Eric Kruis heeft in 1998 zijn studie Technische Bestuurskunde afstudeerrichting Systeemkunde aan de TU Delft afgerond. Al vanaf het begin van zijn studie heeft hij zijn passie voor internet en nieuwe media ontwikkeld. Om zijn horizon te verbreden heeft hij vervolgens als skileraar en reisleider voor reisorganisatie Snowtrex gewerkt.

Daaropvolgend heeft hij bij IBAS Media Consult vanaf 1999 alle fijne kneepjes van het ontwikkelproces van nieuwe mediaprojecten in diverse profit en non-profit omgevingen mogen toepassen. Dit omvatte verschillende disciplines waaronder grafisch ontwerp, functioneel ontwerp, ontwikkeling en organisatorische implementatie. Uiteindelijk is hij doorgegroeid tot nieuwe media consultant en projectmanager.

In 2002 verruilde hij zijn baan bij IBAS voor de functie salesmanager en projectleider nieuwe media bij Netspanning / Viadesk. Hier heeft hij diverse adviesprojecten naar wens uitgevoerd en ontwikkeltrajecten tot een succes gemaakt. Tegenwoordig is hij als partner werkzaam bij Fenêtre.