Deel deze pagina
De Caballero Fabriek

een unieke locatie in Den Haag

Fenêtre is al sinds de herontwikkeling van de Caballero Fabriek (ook wel CabFab) gevestigd op deze unieke locatie. Hier zijn diverse andere creatieve en innovatieve bedrijven gehuisvest. Gestart boven de garage totdat de CabFab gereed was, zijn we via een eerste, wat kleiner, kantoor doorgegroeid naar drie units in de fabriek. Deze hebben we in 2020 weer ingewisseld voor 2 prachtige grote units aan de andere kant van de Caballero Fabriek. 

WAT IS DE CABALLERO FABRIEK?

De Caballero Fabriek Binckhorst is een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw voor innovatieve, creatieve en culturele bedrijven. Waar het vroeger draaide om sigaretten, gaat het nu om een bedrijvigheid op het gebied van ICT, multimedia, grafisch ontwerp, fotografie, reclame, communicatie, evenementen en architectuur.

De kruisbestuiving tussen de verschillende bedrijven met behoud van het industriële karakter van het gebouw is het centrale thema van de fabriek. Op veel plekken is het gebouw in originele staat teruggebracht. Nieuwe toevoegingen hebben een duidelijk herkenbare eigentijdse styling, zoals de opvallende zonneschermen aan de waterkant. De fabriek biedt naast gevestigde bedrijven ook ruimte aan startende ondernemers. Zo kunnen alle bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk en delen zij faciliteiten als vergaderruimten, pantry's en de lunchroom.

Fenêtre is content onderdeel uit te maken van de fabriek en een bijdrage te leveren aan de onderlinge innovatieve, culturele en creatieve bedrijvigheid.

CabFab Den Haag

Bezoekadres
Saturnusstraat 60 U62
2516 AH Den Haag

Auto
Vanaf de A12, afrit 4 Voorburg
Vanaf de A4, afrit 11 Rijswijk
Plan reis met Google Maps >

Parkeren
Rij om de Caballero Fabriek heen om bij de hoofdingang te komen. Geen parkeerzorgen, u parkeert het eerste uur gratis en daarna zorgen wij voor uw gratis parkeerkaart.

Openbaar vervoer
Diverse bushaltes en station Voorburg zijn op max 15 minuten loopafstand.
Plan reis met 9292 >

Looproute vanaf de hoofdingang

Looproute

Een keertje kennismaken?

Ik hoor graag van u.
nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top