Deel deze pagina
Op een laagdrempelige manier

natuurlijke geneesmiddelen op recept bestellen

Klantvraag

Weleda is een internationale onderneming in verzorgingsproducten en zelfzorgproducten en is in ruim 50 landen actief. Uniek aan Weleda zijn de wereldwijde duurzame teeltprojecten voor de benodigde grondstoffen.

Naast deze producten heeft Weleda ook natuurlijke geneesmiddelen in het assortiment. Weleda geneesmiddelen, ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden, zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden aangeboden. De kracht ligt in het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Deze geneesmiddelen worden uitsluitend op recept uitgeschreven door een arts gemaakt in de Weleda Bereidingsapotheek in Zoetermeer.

Momenteel kunnen deze via de eigen apotheek, website en formulier besteld worden. Weleda wil graag dat consumenten de recepten kunnen bestellen via van een eigen app en heeft Fenêtre om deze app voor haar te ontwikkelen.

Weleda app

Oplossing

Met een app op de smartphone (Android & iOS) kan op een laagdrempelige manier bestellingen geplaatst worden. Nadat de app is geïnstalleerd, kan in vijf eenvoudige stappen besteld worden bij de Weleda Apotheek.

Zo is het uploaden van een foto van het Weleda recept dat is verkregen van een antroposofische huisarts en doorgeven van de eigen NAW-gegevens voldoende om een bestelling door te geven. De betaling wordt direct afgehandeld via een automatische incasso. Vervolgens wordt de bestelling direct geplaatst.

Resultaat

  • Laagdrempeling en eenvoudig bestellingen plaatsen
  • Binnen één maand een eigen app live
  • In de app een betaling doen
  • Waarborgen van de privacy van de klant
  • Geschikt voor Android & iOS

AppStore       App icon       GooglePlay

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top