;

Opleidingen tonen, doorzoeken, en direct online aanmelden

Edin Dental Academy heeft Fenêtre gevraagd een website te maken waarop gebruikers door het opleidingsaanbod kunnen zoeken. Bij dit project is de website gebouwd in het Umbraco CMS, dat zorgt voor een makkelijk te onderhouden website. Ingevulde tekst en afbeeldingen worden automatisch in de opmaak van de website geplaatst zo is alles conform de huisstijl.

Op de website is het volledige aanbod van opleidingen in te zien, door middel van drop down keuzemenu's kan hieruit een selectie worden gemaakt om de gewenste opleiding te tonen. Per opleiding worden de startdata getoond en de inschrijfopties weergegeven. Vanuit de opleidingspagina kan genavigeerd worden naar het aanmeldingsformulier voor de bijbehorende opleiding.

Website Ontwikkeling Edin

 

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Website koppeling met Coachview cursusadministratie software

Door middel van een koppeling zijn de website formulieren verbonden met de cursusadministratiesoftware van Edin. Ingevulde gegevens voor gekozen opleidingen worden vanuit het websiteformulier direct doorgestuurd naar dit systeem. Gegevens hoeven niet handmatig te worden ingevoerd. Dat bespaart de medewerkers van Edin tijd.

Resultaat

  • Een prachtige, informatieve website met zoekmogelijkheden
  • Aanmeldingsformulieren direct op de website
  • Door CMS Umbraco makkelijk zelf te onderhouden
  • Koppeling met het cursusmanagementsysteem

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)