Deel deze pagina

Spliethoff - Responsive website

Spliethoffv1.png

VRAAG

Spliethoff speelt wereldwijd een leidende rol op het gebied van het vervoer van hout en houtproducten, extreem zware lading, algemene lading en jachten. Zij hebben en beheren een grote en uiterst moderne vloot van meer dan 100 multipurpose-, zwarelading- en roro schepen, variërend in grootte van 2.100 tot 23.000 ton. Bij een dergelijke professionaliteit hoort ook een moderne, perfect vindbare site die op alle apparaten goed te gebruiken is.

Fenêtre heeft op basis van een nieuw ontwerp een responsive website gerealiseerd met onder de motorkap een nieuw CMS.

OPLOSSING

Na overleg met de marketing afdeling van Spliethoff is er gekozen voor het Umbraco CMS, een zeer gebruikersvriendelijk CMS systeem.

Na een ontwerpfase is de website is responsive ontwikkeld waardoor de site perfect te gebruiken is op PC, tablet én mobiel. Daarnaast is de site ook SEO geoptimaliseerd voor Google waardoor deze goed vindbaar is. Hiermee voldoet de site weer aan de laatste stand van zaken en staat Spliethoff weer goed gepresenteerd en vindbaar op internet. Fenêtre heeft de mensen van Spliethoff ook training, tips en trucs gegeven zodat ze zelf snel en accuraat de content creëren met Umbraco.

SAMENVATTING

  • Moderne responsive website
  • Compleet traject vanaf webdesign tot en met opleiding
  • Op basis van gebruikersvriendelijke Umbraco CMS
  • Goed vindbaar door SEO optimalisatie
  • HTML5-video

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top