;

Innovatieve maatwerk software, applicaties en websites

Software ontwikkeling in Utrecht

HNK Utrecht West

Al enige jaren beschikt Fenêtre over twee kantoor ruimtes in het HNK Utrecht, een knusse en goed bereikbare locatie in het midden van het land. Hier kan ons team van software professionals blijven groeien. HNK Utrecht West is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken.

HNK Utrecht West
Weg der Verenigde Naties 1
3527 KT Utrecht
Fenêtre in HNK Utrecht West
HNKUtrecht

Software ontwikkeling 

Vanuit deze locatie in Utrecht werken onze collega's dagelijks aan innovatieve software en applicaties. Onze focus ligt hierbij op gebruiksvriendelijkheid, toekomstvisie en onderhoud. Maatwerk software biedt onze klanten een onderscheidende oplossing die aansluit bij de eigen specifieke wensen en processen. Met ons eigen Silicon Low Code platform bouwen we maatwerk applicaties met een time-to-market die 3 tot 10 keer korter is dan met ouderwets handwerk.

Lokaal support

Onze betrokkenheid is niet klaar na oplevering, ook na afronding zorgen onze supportmedewerkers er samen met u voor dat de software veilig, gebruiksvriendelijk en onderhouden blijft. Via mail, telefoon en ons eigen supportkanaal zijn onze medewerkers te bereiken voor vragen, wensen of het melden van mogelijke problemen. Een groter project? Dat bespreken we met u op locatie. Kom langs bij ons kantoor in Utrecht om uw project te bespreken, u maakt kennis met ons team en bekijk de werkplek waar uw software project zal worden ontwikkeld.

Software en applicaties uit Utrecht

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)