Deel deze pagina
Flexibele, online verslagleggingsmogelijkheid

volledig geïntegreerd binnen de radiologiesoftware JiveX

Klantvraag

Alphatron is een Rotterdamse multinational die elektronica ontwikkelt, produceert en verhandelt via gespecialiseerde divisies voor de scheepvaart, de omroepwereld, de beveiligingsbranche, Defensie, de medische wereld en de industrie. Alphatron telt meer dan 300 medewerkers verspreid over meer dan 25 vestigingen op vier continenten.

Alphatron Medical is op zoek naar een standaard, maar toch flexibele, online verslagleggingsmogelijkheid voor haar radiologie softwareproduct JiveX en heeft Fenêtre gevraagd de mogelijkheden in kaart te brengen.

Oplossing

Om JiveX een extra component te bieden om aanvullende gegevens toe te voegen, is gekozen voor het integreren van flexibele online formulieren via het Diamant formulieren systeem.

Voordat gestart is met de realisatie is een analyse uitgevoerd om de gewenste workflow en de specifieke eisen, wensen en functionaliteiten in kaart te brengen. 

Eerst is een Proof of Concept ontwikkeld waarin de uiteindelijke werking, zoals het voorinvullen van de formulieren en het al dan niet automatisch opslaan van de toegevoegde informatie in JiveX, zichtbaar is gemaakt voor Alphatron. Deze Proof of Concept voldeed ruimschoots aan de verwachtingen van Alphatron. Vervolgens is tijdens de implementatie de definitieve integratie en de inrichting van het Diamant online formulieren systeem gerealiseerd. 

Alphatron beschikt nu door deze integratie over de vrijheid om per type onderzoek een eigen template in te richten en ter beschikking te stellen aan haar JiveX gebruikers.

Resultaat

  • In de huidige, reeds bekende, software geïntegreerde oplossing
  • Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk
  • Flexibel door de hoge mate van aanpasbaarheid
  • Moderne op web technologie gebaseerde interface

Meer informatie over ons werk?

Ik help u graag verder!

nathanael.buwalda@ fenetre.nl

Bel of stuur een WhatsApp

06 28 23 42 95
Contactinformatie Fenêtre >
Nathanael
top