;

Online formulieren met barcodescanner via een mobiele app.

Met 6 vestigingen en ruim 70 medewerkers is Holland Herstel groep door de jaren heen flink gegroeid, hier komt ook een toename in projectgegevens bij kijken. Waardoor de wens is ontstaan de bedrijfsprocessen te stroomlijnen door middel van een applicatie waarin medewerkers gemakkelijk gegevens in- en aanvullen.

Met Diamond Forms, Flows & Docs is dit proces volledig digitaal gemaakt, medewerkers kunnen inloggen in een online portaal waarin de formulieren te gebruiken zijn. Via koppelingen met het systeem van de klant kan data in formulieren worden opgehaald, getoond en weggeschreven in de juiste systemen. De barcodes die worden gebruikt in de verschillende processen zijn direct in de formulieren te gebruiken.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Een mobiele applicatie om de formulieren te bereiken

Om het gebruiksgemak te verhogen, zodat medewerkers de formulieren ook op locatie kunnen gebruiken, heeft Fenêtre een mobiele applicatie gerealiseerd. Het online medewerkersportaal is via de app direct te benaderen, door in te loggen met de eigen gegevens zijn de formulieren ook via mobiel te gebruiken. Medewerkers van Holland Herstel groep kunnen deze applicatie gemakkelijk zelf downloaden via de Android App-store.

Gebruiken van barcodes in de formulieren

In verschillende onderdelen van het proces werkt Holland Herstel Groep met identificerende barcodes. In Diamond is een geavanceerd component toegevoegd om barcodes te scannen. Met dit component zijn barcodes in een formulier te scannen met de mobiele of desktop camera. Deze toegevoegde functionaliteit is nu beschikbaar voor alle organisaties die Diamond gebruiken.

Formulieren toewijzen aan categorieën

De Diamond formulieren kunnen elk apart worden toegewezen aan een eigen categorie, deze categorieën zijn te koppelen aan gebruikersrollen. Wanneer een gebruiker zich aanmeld worden de juiste formulieren getoond, dit scheelt de medewerkers tijd in het doorzoeken van alle verschillende formulieren.

Resultaat

  • Formulieren gekoppeld met interne systemen
  • Portal benaderen via een mobiele app
  • Barcodes scannen in formulieren met de eigen camera
  • Tevreden klant

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)