;

Online handtekeningen zetten met blockchain beschermde integriteit

De formulieren van Claeren zijn met Diamond Forms, Flows en Docs omgezet naar volledig gestylede, professionele, digitale formulieren met online ondertekenen. Digitale formulieren werken niet alleen efficiëntie verhogend maar zorgen ook voor een betrouwbare en moderne uitstraling. Medewerkers van Claeren kunnen deze huisstijl conforme formulieren opsturen of tonen aan klanten die het merk direct zullen herkennen.

Diamond is zo gebruiksvriendelijk dat medewerkers van Claeren zelf nieuwe formulieren op kunnen bouwen met verschillende componenten. En door componenten met koppelingen of API's toe te voegen kunnen gegevens worden opgehaald of gecontroleerd. Bijvoorbeeld voor KVK gegevens, adresgegevens of UBO controles met het Sanctieplatform.

Contracten en overeenkomsten worden opgesteld als digitale formulieren met Diamond. Om een akkoord correct te registreren maakt Claeren gebruik van de juridisch geldige online handtekening via Scrive binnen Diamond. Dit brengt de reactietijden terug van weken naar minuten en maakt digitale registratie van het ondertekenen mogelijk.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Rechtsgeldige online handtekening zetten

Het is in Diamond mogelijk alle mogelijke formulieren zoals overeenkomsten, polissen en offertes, met één klik, juridisch sluitend digitaal te ondertekenen via een integratie met Scrive. Ook als er meerdere ondertekenaars benodigd zijn, kan daarvoor een online handtekening worden ingesteld. Online ondertekenen van overeenkomsten verkort de verwerkingstijd en maakt zakendoen met relaties nog makkelijker. Daar komt nog bij dat alle administratie meteen digitaal is opgeslagen. 

Resultaat

  • Sneller schakelen, zelf formulieren opbouwen met componenten
  • Doorlooptijd verkort door rechtsgeldig online ondertekenen voor 1 of meer personen
  • Overbodige werkzaamheden verminderd door koppelingen met API's in formulieren

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)