;

Op een laagdrempelige manier natuurlijke geneesmiddelen op recept bestellen

Naast deze cosmeticaproducten heeft Weleda ook natuurlijke geneesmiddelen in het assortiment. Weleda geneesmiddelen, ontwikkeld vanuit antroposofische behandelmethoden, zijn aanvullend bij behandelingen die vanuit de reguliere geneeskunde worden aangeboden. De kracht ligt in het feit dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Deze geneesmiddelen worden uitsluitend op recept uitgeschreven door een arts en gemaakt in de Weleda Bereidingsapotheek in Zoetermeer.

Momenteel kunnen deze via de eigen apotheek, website en formulier besteld worden. Weleda wil graag dat consumenten de recepten kunnen bestellen via van een eigen app, en heeft Fenêtre gevraagd om deze app voor haar te ontwikkelen.

Weleda

Met een smartphone app (Android & iOS) kunnen gebruikers op een laagdrempelige manier bestellingen plaatsen, het bestelproces is hierdoor niet meer locatiegebonden. Nadat de app is geïnstalleerd, kan in vijf eenvoudige stappen besteld worden bij de Weleda Apotheek.

Zo is het uploaden van een foto van het Weleda recept dat is verkregen van een antroposofische huisarts en doorgeven van de eigen NAW-gegevens voldoende om een bestelling door te geven. De betaling wordt direct afgehandeld via een automatische incasso. Vervolgens wordt de bestelling direct geplaatst.

Resultaat

  • Laagdrempeling en eenvoudig bestellingen plaatsen in de app.
  • Binnen één maand een eigen mobiele app live.
  • In de app betalingen doen.
  • Waarborgen van de privacy van de klant.
  • Geschikt voor Android & iOS.

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)