;

Maatwerk voorbereiding naar live-gang van het Co-polis project met de VNAB

De 'alphaversie' is getest door leden uit het werkveld


In de afgelopen periode, tijdens de GAT (gebruikersacceptatietest)-fase, zijn de functionaliteiten en technische eisen van Co-polis getest door een groep gebruikers uit het werkveld. Door hier vroeg mee te beginnen, konden we meteen beginnen met het verwerken van hun feedback in Co-polis.

De live-gang van Co-polis staat binnenkort op de planning. Tot die tijd richten we ons op de voorbereidingen voor de implementatie. De beveiliging en prestaties van Co-polis worden uitgebreid getest, terwijl de leden demonstraties en trainingen ontvangen om een vliegende start te maken met deze nieuwe applicatie.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Beveiligings- en prestatieverbeteringen

De komende periode is ons team bezig met het uitvoerig testen van de beveiliging van de applicatie. Door middel van pentests en blackboxtests wordt Co-polis nauwkeurig onder de loep genomen. Eventuele verbeterpunten die tijdens deze tests worden ontdekt, kunnen direct worden verholpen. Ons team is daarnaast ook bezig met het testen van de performance van Co-polis, zodat eventuele belemmeringen kunnen worden ondervangen voordat de applicatie live gaat.

Ook is Azure AD toegevoegd voor het inloggen in Co-polis. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om zich aan te melden met hun bedrijfsaccount. Een veilige, maar toch handige manier van authenticatie voor gebruikers.

Updates over de voortgang en live demonstraties

De periode tot 1 juli wordt gebruikt om de live-gang voor te bereiden. Dit betekent dat VNAB leden demonstraties ontvangen van Co-polis. Het voordeel hiervan is dat leden zo snel aan de slag kunnen gaan met de applicatie, omdat ze al vertrouwd zijn met de interface en functionaliteiten.

Tijdens de ontwikkeling vindt er na afloop van elke sprint een demo plaats, waarin het team uitlegt wat er in de afgelopen sprint is gerealiseerd en wat er nog te verwachten is. De opgeleverde functionaliteiten worden live gedemonstreerd.

Resultaat

  • Co-polis applicatie getest op beveiliging en prestaties
  • Feedback van gebruikersacceptatietesten zo snel mogelijk verwerkt
  • Demonstraties van opgeleverde functionaliteiten aan het einde van elke sprint
  • Voorbereidingen voor de live-gang bij 94 leden

Testimonials

De klant aan het woord

Vnab
“Door de jarenlange samenwerking is er een echt partnership ontstaan tussen de VNAB en Fenêtre. Samen bouwen we verder aan de optimale coassurantie keten. ”
- Christy van Buren, Manager IT & change VNAB

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)