;

Via iframe webformulieren met eigen ontwerp online beschikbaar gesteld.

Via de website ontvangt de ANWB contactaanvragen van zowel leden als niet-leden, variërend van vragen en tips gerelateerd aan de producten en diensten tot klachten. Gebruikers nemen contact op via webformulieren. Het is van essentieel belang dat het ontvangen en verwerken van deze gegevens zo soepel, efficiënt en veilig mogelijk verloopt.

Om deze uitdaging aan te gaan, heeft de ANWB Fenêtre gevraagd een oplossing te bieden voor het implementeren van webformulieren op haar website. Bij dit project is gebruik gemaakt van Diamond Forms, Flows & Docs: een flexibele formulieren, workflow en documenten softwareoplossing met uitgebreide functionaliteiten voor mailacties en aanpassingen.

webformulieren in iframe

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Formulieren op de website toegankelijk maken

Het aanbieden van formulieren via de eigen website maakt het eenvoudig voor eindgebruikers om contact op te nemen. De formulieren van Diamond kunnen worden ingebed in iframes, waardoor ze als webformulieren kunnen worden weergegeven op iedere gewenste pagina. De inhoud van het iframe wordt dynamisch geladen vanaf de eigen Diamond-omgeving, waar alle formulieren worden onderhouden. Op deze manier heeft de ANWB volledige controle over haar eigen webformulieren en kan zij profiteren van de uitgebreide functionaliteit van Diamond.

Eigen webformulier ontwerp toepassen

Diamond biedt een breed scala aan mogelijkheden om een eigen huisstijl toe te passen op formulieren, waardoor deze perfect aansluiten bij de opmaak van de website waarop ze worden gebruikt. Vooraf is een ontwerp gemaakt voor de webformulieren. Nadat het ontwerp gereed was, is deze op maat gemaakte opmaak toegepast op de webformulieren. Hierdoor vloeien de websitepagina's en de formulieren naadloos in elkaar over.

Resultaat

  • 100+ Webformulieren gemaakt met Diamond.
  • Meer dan 2500 reacties per maand.
  • Samenwerking met een Nederlands bedrijf voor lokale ondersteuning.

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)