;

Flexibele, online verslagleggingsmogelijkheid volledig geïntegreerd binnen de radiologiesoftware JiveX

Om JiveX een extra component te bieden om aanvullende gegevens toe te voegen, is gekozen voor het integreren van flexibele online formulieren via het Diamond Forms, Flows & Docs formulieren systeem met workflow mogelijkheden.

Voordat gestart is met de realisatie is een analyse uitgevoerd om de gewenste workflow en de specifieke eisen, wensen en functionaliteiten in kaart te brengen. 

Eerst is een Proof of Concept ontwikkeld waarin de uiteindelijke werking zichtbaar is gemaakt voor Alphatron. Zoals het voorinvullen van de formulieren en het al dan niet automatisch opslaan van de toegevoegde informatie via workflows in JiveX. Deze Proof of Concept voldeed ruimschoots aan de verwachtingen van Alphatron. Vervolgens is tijdens de implementatie de definitieve integratie en de inrichting van het Diamond Forms, Flows & Docs systeem gerealiseerd. 

Alphatron beschikt nu door deze integratie met Diamond over de vrijheid om per type onderzoek een eigen template in te richten en ter beschikking te stellen aan haar JiveX gebruikers.

Resultaat

  • In de huidige, reeds bekende, software geïntegreerde oplossing.
  • Betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk.
  • Flexibel door de hoge mate van aanpasbaarheid.
  • Moderne op web technologie gebaseerde interface.
  • Dynamische formulieren en workflow mogelijkheden met Diamond Forms, Flows & Docs.

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)