;

Met behoud van eigen merkidentiteit toch gebruik maken van gezamenlijke functionaliteiten.

Onderhouden van en ontwikkelen voor de verschillende merkwebsites is arbeidsintensief. De wens van RGF Staffing is de afzonderlijke websites onder te brengen in één Multsite Framework. Deze transitie is begin 2021 in een intensieve samenwerking met zowel Fenêtre als RGF Staffing developers ingezet.

Het Multisite framework maakt het mogelijk bij elk brand de eigen merkidentiteit toe te passen. Terwijl toch gebruik gemaakt kan worden van gedeelde functionaliteiten. Zo kan in een korte tijd een nieuwe, relatief complexe, website met verschillende koppelingen voor het ophalen van actuele vacatures en versturen van de sollicitaties gerealiseerd worden. Nieuwe functionaliteiten zijn via het Multisite framework ook voor de andere sites beschikbaar. Elke functionaliteit hoeft dus maar één keer ontwikkeld te worden.

Websites van RGF

De merkwebsites zijn na elkaar ontwikkeld. Binnen het multidisciplinaire team wordt gewerkt volgens de Scrum/Agile projectaanpak in sprints van 2 weken. Vanuit Fenêtre zijn naast developers ook de rollen Product Owner en Scrum Master ingevuld.

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Capaciteit leveren voor het WebTeam van RGF Staffing

Het WebTeam van RGF Staffing is versterkt met onze Scrum master, developers, tester en product owner. Met deze toegevoegde expertise en mankracht is de capaciteit van het WebTeam uitgebreid. Dit heeft het team in staat gesteld de merkwebsites binnen het gewenste tijdsframe te ontwikkelen.

De merken van RGF samen op één multisite framework realiseren

De merkwebsites van RGF Staffing zijn allemaal verhuisd naar de Multisite binnen het Progress Sitefinity CMS. De websites zijn conform brandstyling opgeleverd met de benodigde pagina’s en functionaliteiten. Op deze manier kan het contentteam van RGF meteen verder met de opgeleverde websites.

Bekijk hier de merkwebsites van RGF Staffing

Unique

ASA

USG Professionals

SecretaryPlus

StartPeople

Resultaat

  • De merkwebsites van RGF Staffing conform brandstyling
  • Tijdswinst in het onderhoud via de Multisite
  • Eenvoudig centraal beheer via het Sitefinity CMS

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)