;

Procesmodellen en advies voor weloverwogen en onderbouwde investeringen.

Vanwege de vele interacties en mutaties binnen deze sector heeft procesmanagement en het zo efficiënt mogelijk inrichten van workflows een hoge prioriteit. Raetsheren heeft Fenêtre gevraagd de processen van de VvE afdeling in kaart te brengen en een optimalisatie advies te geven met een oog op de toekomst en mogelijkheden voor digitalisering. Fenêtre geeft passend en concreet ICT consultancy voor software, procesanalyse en digitale oplossingen.

Over een periode van 3 maanden zijn de processen zijn geanalyseerd. Aan de hand van interviews met de medewerkers zijn de processen in kaart gebracht en gevisualiseerd in procesmodellen. Met behulp van procesmodellen en stories zijn de stappen in de keten, van klanten tot afnemers, overzichtelijk in beeld gebracht. 

Met de procesmodellen als basis hebben de experts van Fenêtre een opzet gemaakt voor een volledig digitale oplossing. Het automatiseren van workflows door middel van Straight Through processing (STP) maakt het mogelijk de efficiëntie aanzienlijk te verhogen. In dit advies zijn ook de consequenties van het toepassen van deze oplossing voor de huidige ICT architectuur meegenomen. Raetsheren kan dit advies gebruiken bij de opzet van toekomstplannen en voor het maken van gerichte investeringen.

Lees meer over ons Consultancy & Design

Resultaat

  • Een goed overzicht van de huidige situatie (Ist) met procesanalyse
  • Overzicht van de mogelijke oplossing (Soll)
  • Advies voor de consequenties op de huidige ICT architectuur
  • Ervaren ICT consultancy op basis van praktijkervaring
  • Een basis om keuzes te maken voor toekomstige investeringen

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)