;

Handmatige werkzaamheden verminderen, gestructureerd werken en overzicht verhogen met een gekoppelde tool.

E-ABS is de geavanceerde applicatie waarin makelaars, verzekeraars en expertisebureaus naadloos digitale gegevens kunnen uitwisselen betreft polissen, schades en boekingen. Het toegewijde team van Fenêtre speelt een cruciale rol in het beheer van het e-ABS systeem. Onze experts begeleiden het ontwikkelproces en creëren innovatieve functionaliteiten om de operationele processen uiterst efficiënt te stroomlijnen.

Medewerkers van Allianz konden de polisdocumenten uit e-ABS handmatig downloaden, om daarna de bestanden te doorzoeken en de juiste gegevens over te nemen voor verdere verwerking. Dit was een arbeidsintensief proces met aanzienlijke mogelijkheden voor efficiëntieverbetering.

Doormiddel van de door ons ontwikkelde polisdocumenten downloader is dit geoptimaliseerd met automatische downloads, documentpreviews, vooraf ingevulde gegevens en gegenereerde e-mails.

Polisdocumenten downloader

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Handmatige werkzaamheden omzetten naar digitale processen

Om de handmatige stappen te digitaliseren is een tool gerealiseerd met het Silicon Low Code platform die de gewenste selectie aan bestanden automatisch ophaalt en toont in een overzichtelijke documentpreview. Niet alleen gaat het ophalen van de documenten hiermee aanzienlijk sneller, ook kunnen overbodige bestanden zoals oude versies en begeleidende brieven worden overgeslagen. 

Verwerkingsproces voor de polisopmaak stroomlijnen

Met de opgehaalde documenten kan in een paar klikken een mail worden gegenereerd om door te sturen naar de administratie. Voor een nieuwe polis kan met de opgehaalde gegevens zelfs de mail automatisch worden gegenereerd.

Resultaat

  • Tijdswinst, de tool maakt handmatig downloaden overbodig
  • Overzicht en rapportage van managementinformatie
  • Nauwkeuriger werken met automatisch opgestelde e-mails en vooraf gevulde informatie
  • Samen gezocht naar de meest optimale technische oplossing

Testimonials

De klant aan het woord

Corien Geerars
“Met de hulp van Fenêtre hebben we in korte tijd met Allianz een inhaalslag kunnen maken van papieren mailing naar digitale upload.”
- Corien Geerars, Manager Services Operations Underwriting P&C Allianz

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)