;

Een nieuwe versie van de website met nieuwe functionaliteiten

Op 1 januari 2016 is Lyvore (wat nu Silverein heet) ontstaan door het samengaan van verschillende organisaties. Fenêtre heeft in nauwe samenwerking met Lyvore de eerste versie van de nieuwe website live ontwikkeld. Ruim een jaar later was Lyvore toe aan de tweede versie van de website waarin onder andere meer aandacht wordt gegeven aan de verschillende locaties. Gezien de prettige samenwerking in het twee eerdere projecten, heeft Lyvore Fenêtre gevraagd ook deze uitbreiding voor haar te realiseren.

Lyvore

Eisen

Eisen en oplossingen

Oplossingen

Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een nieuwe website in beeld brengen

Gekozen is om, vóór de ontwikkeling van de functionaliteiten, deze eerst duidelijk in kaart te brengen. In dat proces werd duidelijk dat naast de aandacht voor de locaties, de wens bestond om ook de mogelijkheden om door de site te navigeren en de beschikbare stijlelementen aan te pakken. Daarvoor was ook een herzien, opgefrist grafisch ontwerp nodig.

Opzet met meer ruimte voor de locaties en contentbeheer

In de nieuwe opzet is meer ruimte voor de diverse locaties gecreëerd en worden deze op een uniforme wijze gepresenteerd. De websitebezoeker ziet in één oogopslag de beschikbare faciliteiten. Lyvore kan eenvoudig zelf foto’s van de locaties toevoegen. Deze worden per locatie in een fotocarrousel overzichtelijk gepresenteerd.

Bezoekers aan de hand van een vraag de juiste locatie laten kiezen

Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de navigatie. Doordat Lyvore nu bij haar volledige aanbod locaties kan koppelen, wordt het voor de websitebezoeker eenvoudig om op basis van hun specifieke vraag de best passende locaties te selecteren. Bij deze locaties zijn dan direct het relevante nieuws en activiteiten zichtbaar.

Testimonials

De klant aan het woord

Annemieke Bosch
“Betrouwbare en flexibele leverancier van onze nieuwe website. Op een professionele wijze werd de behoefte vertaald naar een mooi eindresultaat.”
- Silverein - Annemieke Bosch, Communicatie adviseur Silverein

Ook een project laten ontwikkelen?

Neem vrijblijvend contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

Nathanael Buwalda)